miércoles, 28 de noviembre de 2007

"El Celler" i Vilafranca

Llegeixo a "La Vanguardia" un article que em fa pensar indirectament en la política rubinenca. Havia llegit als diaris que l'escriptor nord-americà Noah Gordon (autor de best-sellers com "El rabino" o "El médico") havia ambientat el seu últim llibre en el món del vi a Catalunya. El que no sabia és que Gordon s'havia inspirat en Vilafranca i que havia titulat el seu llibre, "El Celler". De cop i volta, em va venir al cap la cara del Reinaldos, regidor rubinenc de CiU. Recordem, tal i com va dir en el seu moment el bloc Rubí City, que el Celler Cooperatiu de Vilafranca havia demandat el seu gerent, el Reinaldos. Recordo que es va parlar bastant d'aquest tema durant la campanya. Em pregunto si hi ha novetats.

I on està Tresserras?
També em va fer gràcia de l'article que l'editora de llibre es va queixar de què no assistís a la presentació de "El Celler" el conseller de cultura, que com sabem és el rubinenc JM Tresserras. "No quiso atendernos hasta que vio a Gordon en la contra de La Vanguardia", va dir l'editora. Home, Tresserras, que et va passar? Era un gran ocasió per haver fet un dels teus pedagògics discursos. Fins i tot, el Gordon s'hauria quedat clavat al seient. Una de dos, o et fa un petó o no torna mai més a Catalunya. Per cert, també em va sorprendre que Gordon s'hagués documentat per fer el seu llibre al museu de la ciència de Terrassa. Com a mínim, algú en treu alguna cosa d'aquest museu.

2 comentarios:

Oriol dijo...

L'última notícia que tenim del celler és que ara farà un mes es van cremar "accidentalment" les oficines i es va perdre tota la documentació que hi havia guardada.... La vida té unes coses.....

LALO PLATA dijo...

Benvingut!