domingo, 21 de septiembre de 2008

Vehiculització del centre, ja!!! Fora les persones!!!


Veig que la majoria de blogs i polítics es mostren a favor de la famosa vianització del centre. Però quin progresisme es aquest!!! Que passegin les persones i no els cotxes. Molt bé. Què? No en tenen drets els cotxes? Els progres sou molt poc progresistes.

Recordeu aquella tendència artística que es deia "futurisme" que adorava els cotxes? L'artista Marinetti va redactar el 1909 el "Manifeste du Futurisme" al diari parisenc Le Figaro. "Un automóvil rugiente, que parece correr sobre la metralla, es más bello que la Victoria de Samotracia", va dir. I tenia tota la raó. Què és més maco al món que el soroll i la velocitat dels cotxes? Fora les persones. Ja tenen molta ciutat per passejar. Prou que els futuristes deixem que hi hagi voreres als carrers, però ¿al carrer major també? Res. Rubí ha de ser una ciutat del futur i donar exemple. Els carrers pels cotxes. Faltaria més! Vehiculització del centre, ja!!!
PD: Polítics, no m'oblido del ball de plaça. Només us dono més temps per contestar a la meva proposta. Parlarem en breu del tema.


No hay comentarios: